Net als de standaard configurator heeft BMW de Individual configurator een flinke design-oppepper gegeven. En dat had ‘ie nodig!

Al decennialang kun je bij BMW nét even dat stapje verder gaan dan het standaard aanbod grijze tinten. Met BMW Individual wordt het aanbod kleuren uitgebreid van een tiental naar een honderdtal, met historische kleuren, bijzondere kleuren en kleuren die geleend zijn van andere merken. Zo kan je ineens van je normale BMW-familie-estate een Dakargele merkwaardigheid maken.

Visualizer
Alvorens je een aardig bedrag stukslaat op zeer premium lak, wil je natuurlijk wel een idee hebben hoe het eruit ziet. Daar had BMW een Individual Visualizer voor. En die was… niet fantastisch. Goed, er was voldoende visuele hulp om een idee te krijgen van de kleur die je wil, maar echt representatief was het niet. Nog steeds is Google of een auto in het echt zien de beste manier om een kleur te kiezen, want sommige kleuren in de Individual Visualizer leken helemaal nergens op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *